Lees alles

OVER ONS

Onze achtergrond, missie, waarden en normen.

Van zolderkamer tot landelijke organisatie.

Voor Bewoners

Samen met bewoners of een buurtgroepen regelen wij een City AED in de buurt. Wij zorgen voor de financiering, plaatsing, onderhoud, verzekering, nazorg en revisie na elke inzet. Eigenlijk regelen wij gewoon alles.

meer lezen

Voor Gemeenten

Gemeenten ontzorgen wij graag, Voor gemeenten kunnen wij alles regelen: van het indelen van de gemeente in 6-minuten zones, financiering, plaatsing, beheer en onderhoud tot en met de nazorg na een inzet. De gemeente bepaalt, wij regelen het.

meer lezen

Voor Lokale Organisaties

Ben je een Hartveilig initiatief zoals een lokale stichting of vereniging en wil je je omgeving hartveilig willen maken of houden? Dan werken wij graag met je samen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden of je zorgen te maken hoe je alles regelt. Je kunt gebruik maken van onze expertise en mogelijkheden

meer lezen

Voor Wooncoporaties

Ben je een wooncorporatie en je wilt dat je huurders snel een City AED kunnen pakken als er een hartstilstand is, maar je wilt ‘geen gedoe’? Dan regelen wij dat graag voor je.

meer lezen

Aan het woord

“De resultaten uit onderzoek pleiten voor meer AED’s in het openbaar, met name in woonwijken. Een openbare AED verdubbelt de overlevingskans”

- DR. R. W. Koster, Cardioloog en onderzoeksleider van het AMC: