Uw vastgoed

Hartveilig

Hartveiligheid voor bewoners en omgeving.

Keurmerk Hartveilig voor Bouwinvest, gefeliciteerd!

Bouwinvest is de eerste institutionele belegger met het Keurmerk Hartveilig omdat de complete bestaande woningportefeuille van het Bouwinvest Dutch Residential Fund nu voorzien is van AED’s. Hiermee zijn niet alleen de complexen Hartveilig, maar ook de omliggende buurten.

 

Partnerschap

Om haar doel te bereiken sloot Bouwinvest een partnerschap met City AED Nederland waardoor in hoog tempo automatische externe defibrillators (AED’s) konden worden geplaatst en het beheer en onderhoud ook gelijk volledig en goed geregeld was.

 

“Ik ben erg blij dat we zoveel impact hebben met dit initiatief. Eén van de AED’s heeft al daadwerkelijk een leven gered”, aldus Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments. “Ook ben ik blij met de positieve reacties van onze huurders. Wij vinden een gezonde leefomgeving voor onze huurders belangrijk. Door het plaatsen van AED’s creëren we een gevoel van veiligheid en zorgen we niet alleen voor hartveilige woningen voor onze huurders, maar ook voor hartveilige woonomgevingen voor de buurt.”

Met dit initiatief draagt Bouwinvest in belangrijke mate bij aan een dekkend landelijk AED netwerk.

 

Red.: dit bericht betreft een samenvatting, bron bouwinvest.com

Meer weten?

In navolging van Bouwinvest zijn diverse beleggers een partnerschap met City AED Nederland aangegaan en wordt ook hun vastgoed duurzaam Hartveilig. Meer weten over de mogelijkheden en over het Keurmerk Hartveilig? Vul dan svp het contactformulier in of bel 085-1305731.

Voor hogere GRESB Score

Voor Keurmerk Hartveilig

Voor Hartveiligheid

Voor eenvoudige realisatie

Voor 100% ontzorgd

  Contactformulier

  Nieuwsfeiten

  Hartslagnu weigert City AED’s oproepbaar te maken

  30/06/2021

  Lees Meer

  Woningen Reggeborgh Vastgoed hartveilig met City AED’s

  20/03/2020

  Reggeborgh Vastgoed heeft besloten haar vastgoed hartveilig te maken voor haar bewoners en omgeving. Onder het motto ‘Vastgoed beheren is delegeren’ heeft City AED Nederland opdracht gekregen daarvoor te zorgen.     Reggeborgh Vastgoed sluit zich hiermee aan bij de snel groeiende groep vastgoedeigenaren die de woon- en werkomgevingen voor haar bewoners met 24/7 bereikbare City […]

  Lees Meer

  Bouwinvest eerste institutionele belegger met Keurmerk Hartveilig

  21/11/2019

  Lees Meer

  Contact

  Meer weten over Hartveiligheid voor uw Real Estate portefeuille met City AED? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

  Wij zijn op werkdagen te bereiken van  09.00-17.00  via 085 1305731