Specialisme

Gemeenten

Hartveiligheid duurzaam geregeld, totaal Ontzorgd!

City AED Gemeenten

Voor gemeenten

Gemeenten ontzorgen wij graag, Voor gemeenten kunnen wij alles regelen: van het indelen van de gemeente in  6-minuten zones, financiering, plaatsing, beheer en onderhoud tot en met de nazorg na een inzet. De gemeente bepaalt en wij regelen het duurzaam, waarbij wij 100% ontzorging bieden.

Hoeveel levens gered in je gemeente?

Bereken het zelf met de City AED Calculator!

Bereken zelf hoeveel inwoners per jaar worden in uw gemeente worden gered van een hartstilstand  als er voldoende City AED’s zijn geplaatst.  Vul het aantal inwoners van uw gemeente in:

Minder doden

15

Gerealiseerd AED Project

‘City AED Nederland  Heeft voor ons een AED beleidsplan opgesteld. Zo wisten we precies hoeveel AED’s we nog nodig hadden en waar we aan toe waren.  Daarna hebben ze het gerealiseerd en beheren en onderhouden zij ons AED Netwerk.  Zo hebben wij alles professioneel en duurzaam uitbesteed”

Gemeente

Nieuwsfeiten

Hartslagnu weigert City AED’s oproepbaar te maken

30/06/2021

Lees Meer

Woningen Reggeborgh Vastgoed hartveilig met City AED’s

20/03/2020

Reggeborgh Vastgoed heeft besloten haar vastgoed hartveilig te maken voor haar bewoners en omgeving. Onder het motto ‘Vastgoed beheren is delegeren’ heeft City AED Nederland opdracht gekregen daarvoor te zorgen.     Reggeborgh Vastgoed sluit zich hiermee aan bij de snel groeiende groep vastgoedeigenaren die de woon- en werkomgevingen voor haar bewoners met 24/7 bereikbare City […]

Lees Meer

Bouwinvest eerste institutionele belegger met Keurmerk Hartveilig

21/11/2019

Lees Meer

Contact

Meer weten over over wat City AED voor je gemeente kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of voor voorbeelden van andere gemeenten.

Wij zijn op werkdagen te bereiken van  09.00-17.00  via 085 1305731