Waarom mijn vastgoedportefeuille Hartveilig maken met City AED’s?

Door uw vastgoed Hartveilig te maken met 24/7 bereikbare City AED’s, biedt u uw bewoners en de omgeving van uw vastgoed een verdubbeling van de overlevingskans bij een hartstilstand. U zorgt er namelijk voor dat er altijd een AED op tijd bij het slachtoffer kan zijn. Uit gerealiseerde projecten is gebleken dat bewoners zeer blij en dankbaar zijn dat er een City AED bij hun woning of kantoor is geplaatst, het verhoogt het veiligheidsgevoel enorm en brengt zelfs bewoners samen. Met City AED Nederland maakt u uw vastgoed nu eenvoudig, duurzaam en voor enkele dubbeltjes met maand per woning Hartveilig. Het biedt u bovendien een hogere GRESB score en het Keurmerk Hartveilig.

Achtergrond: In Nederland krijgen elk jaar 17.000 mensen een hartstilstand. Dat gebeurt thuis, op het werk of op straat. Als er binnen 6 minuten MET EEN AED gereanimeerd wordt, dan verdubbelt de overlevingskans, zo kunnen er jaarlijks 2.500 mensenlevens worden gered! Er is in Nederland een uniek oproepsysteem van 225.000+ burgerhulpverleners. Als er bij 112 een hartstilstand wordt vermoed, dan worden zij automatisch opgeroepen en gedirigeerd naar het slachtoffer en de dichtstbijzijnde AED. Zij starten de reanimatie nog voordat de hulpdiensten zijn gearriveerd. En dat is van levensbelang want de overlevingskans daalt bij ene hartstilstand met 10% per minuut. Het probleem is echter, dat er nog niet voldoende 24/7 bereikbare AED’s zijn om elk slachtoffer op tijd te helpen. U kunt daar nu samen met City AED Nederland wat aan doen!

Hoe verkrijg en gebruik ik het Keurmerk Hartveilig?

Vastgoedorganisaties die een hartveilige leefomgeving nastreven zoals ontwikkelaars, fondsen, bouwers en makelaars kunnen het Keurmerk Hartveilig verkrijgen. Het Keurmerk Hartveilig mag na toekenning gebruikt worden tijdens de ontwikkeling, promotie, verhuur of verkoop.

Het Keurmerk Hartveilig kan verkregen worden per gebouw, gebied of organisatie. Vereist is dat er binnen 6 minuten een AED bij het slachtoffer kan zijn, de AED FDA approved is en aantoonbaar onderhouden wordt. De door City AED Nederland geplaatste, onderhouden en beheerde AED’s voldoen aan de eisen.

 
Het Keurmerk Hartveilig wordt uitgegeven en beheerd door Stichting Keurmerk Hartveilig, waarvan City AED Nederland een ambassadeur is.

Wat zijn de kosten?

City AED Nederland is gespecialiseerd in het hartveilig maken van vastgoed. Samen met u
bekijken wij waar de City AED het beste geplaatst kan worden. Plaatsing kan zowel bij bestaande als bij nieuwbouw. De City AED wordt door ons, of door uw eigen technische dienst, gemonteerd. Daarna nemen wij 24/7 het volledige beheer en onderhoud op ons voor 5 of 10 jaren.
Deze levensreddende voorziening is er al vanaf 30 cent per voordeur per maand (o.a.afhankelijk van complexgrootte). Voor dat
bescheiden bedrag helpt u mee levens te redden. Bovendien verhoogt u daarmee het
veiligheidsgevoel van de bewoners, uw serviceniveau en uw GRESB score.

Welke organisaties werken er al met City AED Nederland samen?

City AED Nederland hecht veel waarde aan duurzame samenwerking op het gebied van hartveiligheid en innovatie.Tot onze relaties en samenwerkingspartners behoren onder andere:> (Inter-)nationale vastgoedbeleggers, zoals Bouwinvest en Vesteda.


> Vastgoedmanagers


> Projectontwikkelaars,


> Bouwondernemingen,


> Wooncorporaties,


> VVE’s,


> Gemeenten


> Hartcentra


> Hartstichting


> Rode Kruis

Hoe ziet een City AED Real Estate traject er uit ?

Indien u overweegt om ook uw vastgoed hartveilig te maken lichten wij u graag voor.

Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen en bekijken wij op basis van uw portefeuilleoverzicht waar de City AED’s het beste geplaatst kunnen worden. Zo krijgt u vooraf een helder beeld van de omvang en de kosten.

Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen bestaande en nieuwbouw en tussen ééngezins- en meergezinswoningen. Van belang is dat voor elke bewoner binnen 6 minuten een City AED beschikbaar is, dit vanwege een optimale overlevingskans.

Bij bestaande en gerealiseerde nieuwbouw kunnen we ter plaatste de situatie bekijken en bij ontwikkeling kunnen wij aan de hand van de technische tekeningen de locatie al adviseren zodat de City AED ingetekend kan worden.

De City AED’s wordt door ons, of door uw eigen technische dienst, gemonteerd. Daarna nemen wij 24/7 het volledige beheer en onderhoud, inclusief risico van vandalisme en diefstal op ons voor 5 of 10 jaren. Wij zorgen ervoor de dat de City AED aangemeld wordt bij de landelijke 112 database zodat de AED snel te vinden is bij een hartstilstand. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Goed gebruik is om de bewoners te informeren over de komst en aanwezigheid van de City AED, daarvoor beschikken wij over diverse teksten, flyers, en websitepagina’s die voor eerder vergelijkbare projecten met succes zijn toegepast. Dit is een goede basis om de bewonersinformatie snel en goed voor uw organisatie geschikt te maken.