Levensreddende

CITY AED’s

Hartveiligheid voor bewoners en omwonenden

City AED Real Estate

Bouwinvest koos voor City AED's

City AED's zijn levensreddend en GRESB verhogend

Vesteda koos voor City AED's

Wat wij u bieden

Wij zijn City AED Nederland. al enige jaren plaatsen en beheren wij door geheel Nederland 24/7 toegankelijke AED’s en zijn daar dan ook marktleider in. Samen met o.a. Bouwinvest hebben wij onze dienstverlening specifiek afgestemd op de vastgoedsector. En met groot succes, de gehele woonportefeuille van Bouwinvest is met City AED’s Hartveilig gemaakt, en al snel waren de eerste bewoners en omwonenden gered.

Inmiddels maken ook andere vastgoedondernemingen succesvol gebruik van het City AED Real Estate concept. Ook uw organisatie kan profiteren van onze ervaring binnen het vastgoed, we kennen uw jargon en de vastgoed specifieke werkwijzen en sluiten daar naadloos op aan. Zo bieden wij u een uitgekiend totaal concept van plaatsing, onderhoud en 24/7 beheer waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Als u het formulier onderaan deze pagina invult, dan voorzien wij u graag van informatie op maat.

Profiteer van ons initiatief en ervaring

Hart- en vaatziekten zijn goed voor ongeveer een kwart van alle sterfgevallen in Nederland, veel daarvan thuis of op straat. Bouwinvest heeft een van de grootste Nederlandse woningportefeuilles, dus we zagen de mogelijkheid om levens te redden onder onze huurders en omwonenden door samen te werken met City AED Nederland. Het is een kosteneffectieve manier om een levensreddende service te bieden en we hopen dat onze collega’s in de vastgoedsector ook zullen aanhaken.”

aldus Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments bij Bouwinvest.

Citaat Bouwinvest

Ja, ik stuur mij info op maat: 

Inclusief Keurmerk Hartveilig

Levensreddend

Voor eenvoudige realisatie

Afgestemd op vastgoedsector

  Uw gegevens:

  Nieuwsfeiten

  Hartslagnu weigert City AED’s oproepbaar te maken

  30/06/2021

  Lees Meer

  Woningen Reggeborgh Vastgoed hartveilig met City AED’s

  20/03/2020

  Reggeborgh Vastgoed heeft besloten haar vastgoed hartveilig te maken voor haar bewoners en omgeving. Onder het motto ‘Vastgoed beheren is delegeren’ heeft City AED Nederland opdracht gekregen daarvoor te zorgen.     Reggeborgh Vastgoed sluit zich hiermee aan bij de snel groeiende groep vastgoedeigenaren die de woon- en werkomgevingen voor haar bewoners met 24/7 bereikbare City […]

  Lees Meer

  Bouwinvest eerste institutionele belegger met Keurmerk Hartveilig

  21/11/2019

  Lees Meer