Contact en aanmelden

City AED informatie & Reactieformulier

City AED is een initiatief van Stichting AED Platform Nederland en wordt gesteund door onder andere de gemeente Delft.

 

Ons streven is om zo veel mogelijk City AED’s in de woonwijken te plaatsen, op goed bereikbare plaatsen en 24/7 beschikbaar. We regelen dat met gemeenten, woningcoöperaties, verzekeraars, hartstichtingen etc. Door middel van subsidies, sponsoring en donaties, komen er steeds meer City AED’s. Als bewoner kun je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door een AED kosteloos aan je buitenmuur te hangen, door te doneren of door mee te helpen.

 

Bedrijven en verenigingen die al een eigen AED binnen hebben hangen, bieden wij aan hun AED aan de buitengevel te plaatsten, wij betalen dan voortaan het onderhoud. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten en je organisatie draagt belangrijk  bij aan de veiligheid zowel medewerkers als buren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij een hartstilstand het gebruik van een AED de overlevingskans verdubbelt. 85% van de hartstilstanden gebeurt rond huis of op straat. Maar in Nederland zijn er nauwelijks openbare AED’s die 24/7 voor iedereen bereikbaar zijn. City AED’s zijn voor iedereen en altijd toegankelijk! Daarom willen wij dat iedere woonwijk de openbare City AED krijgt.

 

Contactformulier

  • Door je postcode in te typen help je ons met de verwerking van je bericht.
    Vink aan wat je wilt, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Contact

Schieweg 93
2627 AT Delft

 

T: 0622432679
E: contact@aedplatform.nl