Indien u overweegt om ook uw vastgoed hartveilig te maken lichten wij u graag voor.

Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen en bekijken wij op basis van uw portefeuilleoverzicht waar de City AED’s het beste geplaatst kunnen worden. Zo krijgt u vooraf een helder beeld van de omvang en de kosten.

Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen bestaande en nieuwbouw en tussen ééngezins- en meergezinswoningen. Van belang is dat voor elke bewoner binnen 6 minuten een City AED beschikbaar is, dit vanwege een optimale overlevingskans.

Bij bestaande en gerealiseerde nieuwbouw kunnen we ter plaatste de situatie bekijken en bij ontwikkeling kunnen wij aan de hand van de technische tekeningen de locatie al adviseren zodat de City AED ingetekend kan worden.

De City AED’s wordt door ons, of door uw eigen technische dienst, gemonteerd. Daarna nemen wij 24/7 het volledige beheer en onderhoud, inclusief risico van vandalisme en diefstal op ons voor 5 of 10 jaren. Wij zorgen ervoor de dat de City AED aangemeld wordt bij de landelijke 112 database zodat de AED snel te vinden is bij een hartstilstand. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Goed gebruik is om de bewoners te informeren over de komst en aanwezigheid van de City AED, daarvoor beschikken wij over diverse teksten, flyers, en websitepagina’s die voor eerder vergelijkbare projecten met succes zijn toegepast. Dit is een goede basis om de bewonersinformatie snel en goed voor uw organisatie geschikt te maken.