Aanvraag City AED voor in je buurt

Vrijblijvende aanvraag City AED.

Voor een een City AED in jouw buurt.

Portrait foto Marcel

Ik ben Marcel Mattijssen, initiatiefnemer van de City AED. Ik ben één van de 170.000 burgerhulpverleners die als vrijwilliger opgeroepen kan worden bij een hartstilstand in jouw buurt. In Nederland krijgen elk jaar 30.000 mensen een hartstilstand, en het kan iedereen plotseling overkomen. De Nederlandse Hartstichting heeft berekend dat er jaarlijk 2.500 mensen gered worden als er een AED in de buurt is.

Gek genoeg moeten de bewoners zelf een AED in hun buurt regelen. Om dat op te lossen heb ik Stichting AED Platform Nederland opgericht en is met subsidie de City AED ontwikkeld. Nu kun ook jij op deze pagina geheel vrijblijvend een City AED voor jouw buurt aanvragen.

 

Je hoeft niet te kunnen reanimeren als je een City AED aanvraagt, als er maar iemand in jouw wijk is die wel kan reanimeren. 

 

Nadat je aanvraag is ontvangen gaan de City AED vrijwilligers kijken hoe er een City AED in jouw buurt geplaatst kan worden. Zij nemen bijvoorbeeld contact op met je gemeente en met fondsen.  Misschien dat je zelf ook bereid bent om eraan mee te werken? Elke hulp is welkom! Je aanvraag wordt op de Google kaart van deze website anoniem weergegeven. Zo weet je voor welke postcodes een City AED is aangevraagd.

 

TIP: deel deze pagina onder vrienden, via Whatsapp, Facebook, etc. want ook in andere buurten is een City AED van levensbelang.

Uit onderzoek blijkt dat reanimeren met een AED de overlevingskans verdubbelt. Maar dan moet die wel in de buurt hangen, letterlijk om de hoek, in de woonwijken en 24/7 bereikbaar. De Nederlandse Hartstichting heeft berekend dat zo jaarlijks 2.500 mensen gered kunnen. Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een City AED voor in je buurt aan! 

 

Animatiefilmpje over het belang van City AED

Een promo filmpje van de AED fabrikant en de City AED in de buitenkast.
city-aed-aan-gevel-220br

 

 

Je aanvraag voor een City AED in jouw buurt is geheel vrijblijvend, je privacy is gewaarborgd. City AED is een initiatief van Stichting AED Platform Nederland.

Contact

Prof. Oudemansstraat 8
2628 KD Delft

 

Whatsapp: 06 23487425

T: 015 88 75 3 25
E: contact@city-aed.nl